top of page
DSC_1751_edited_edited.jpg

ONS VERHAAL

‘’Een ultieme gastbeleving in de leisure branche’’

Dat is wat wij willen bereiken!

 

De leisure branche, er wordt veel over gesproken.Toch is de branche voor iedereen belangrijk. Een onbezorgd dagje uit, vol met plezier, dat wil toch iedereen?

Met onze passie om mensen te laten lachen en te laten genieten, hebben we beiden jarenlang met plezier als managers gewerkt en diverse evenementen en dagjes uit verzorgd.


Ondanks deze mooie jaren, was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Samen besloten we om onze droom te gaan najagen: reizen door Zuid-Amerika.

Negen maanden lang hebben we zeven prachtige landen met fantastische natuur en inspirerende culturen mogen beleven.

We houden er van om ons zelf te blijven uitdagen, ontplooien en actief bezig te zijn. Daarom hebben we tijdens onze reis vele activiteiten en tours gedaan. Deze activiteiten gaven ons nog meer inzichten welke elementen bij een activiteit zorgen voor een ultieme beleving!
 

De ervaringen en inspiratie die wij voor maar ook tijdens onze reis hebben opgedaan, hebben we gebundeld in energieke en praktijkgerichte trainingen voor u en uw personeel!

Door samen te leren, ontplooien en ontdekken komen we tot de kern die wij graag willen zien:


 

Create2smile,

Enjoy, smile and have fun in what you do!

Ons verhaal: Over mij

''Ik sterf liever van passie dan van verveling”

Vincent van Gogh

Ons verhaal: Citaat
1.jpg

FLOOR GROELS

Eigenaar en trainer

Een dagje naar de Efteling. Als kind vond ik dat het leukste wat er was. De fantastische attracties met mooie decoraties tot de magische verhalen die overal verteld werden. Gastbeleving blijft mij tot vandaag de dag nog steeds boeien.
Door deze passie ben ik Leisure management gaan studeren. Creatieve concepten ontwikkelen, evenementen organiseren en leiding geven in de vrijetijdssector stond daarbij centraal.
Als persoon streef ik ernaar om mensen te laten lachen en zichzelf te zijn. Als coach luister ik goed en benader ik alles vanuit een positieve maar kritische blik. Ik zal er ook altijd voor zorgen dat er een fijne groepssfeer hangt, want daarin leer je het beste!

RAYMOND RUIJS

Eigenaar en trainer

Met mijn achtergrond als docent lichamelijke opvoeding weet ik hoe belangrijk het is om via spellen en beweging interactief te leren.
Tevens heb ik acht jaar ervaring in de leisure & activiteiten branche. Hier heb ik studenten begeleid, spellen ontwikkeld en heb ik voor meer dan 1000 groepen gepresenteerd. De passie voor het docentschap is mijn grootste drijfveer. In mijn ogen is er niks leukers dan anderen helpen om boven zichzelf uit te stijgen en te groeien. Als professional en als mens. Ben jij de volgende?

2.jpg
Ons verhaal: Teamleden
bottom of page